Укладення Колективного договору

img_20180420_164221Законодавством України забезпечується обов’язковість проведення колективних переговорів і укладення колективних договорів. При цьому укладення колективного договору потрібне не лише для задоволення інтересів найманих працівників, а й власника підприємства. Адже його турбують як питання збільшення прибутку, підвищення конкурентоспроможності, так і проблеми вдосконалення організації праці, підвищення продуктивності праці, професійного рівня персоналу, забезпечення висококваліфікованими кадрами, морально-психологічного клімату в колективі, виробничої дисципліни тощо.

Напередодні, 20 квітня 2018 року пройшли збори трудового колективу ДП «Кролевецький агролісгосп»  щодо укладення Колективного договору на 2018 рік.

В зборах взяли участь 65 делегатів з усіх підрозділів підприємства. В порядку денному  було включено три питання:

– внесення змін та доповнень до Колективного договору та Правил внутрішнього трудового розпорядку;

– затвердження та підписання Колективного договору та Правил внутрішнього трудового розпорядку;

– інші різні питання.

З першого питання порядку денного виступив директор ДП «Кролевецький агролісгосп» Іван Миколайович Груша, який підвів підсумки виробничої діяльності підприємства за минулий рік та окреслив основні завдання колективу на 2018 рік. Головний економіст Тетяна Володимирівна Писаренко більш детально доповнила в цифрах основні фінансово-виробничі показники за 2017 рік та план роботи на 2018 рік. Також Писаренко Т.В. презентувала зміни та доповнення до Колективного договору ДП «Кролевецький агролісгосп» на 2018 рік та Правил внутрішнього та трудового розпорядку. Основні зміни стосувалися положення про преміювання.

Після доповідей директор  Груша І.М.  надав відповіді на питання делегатів, а саме щодо нової системи преміювання, підвищення випуску лісопродукції в цеху з переробки деревини та заробітної плати працівникам.

За підсумками зборів трудового колективу, було прийнято Колективний договір та Правила внутрішнього трудового розпорядку на 2018 рік та затвердити  даний документ у відповідному органі до кінця квітня 2018 року.

img_20180420_164129

img_20180420_164235