Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках»

100_2813

Щороку навесні ми віддаємо шану Природі, відзначаючи Міжнародний день лісів, День Довкілля та День Землі.
Садіння лісу в межах акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», ініційованої Державним агентством лісових ресурсів України та Товариством лісівників України, це завжди свято, адже до посадки долучаються люди, які не причетні до професії лісівника, але прагнуть поспілкуватися з природою та зробити свій внесок у примноження зелених скарбів.  Напевне тому, з кожним роком, все більше бажаючих приєднатися до таких заходів. Адже,  коли людина власними руками спробує посадити дерево і відчує цю нелегку справу, то в майбутньому вона не захоче його знищити.

Щоб привернути увагу громадськості та молоді до такого важливого та відповідального процесу як створення лісів, вже не один рік поспіль  ДП «Кролевецький агролісгосп» проводить акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках». Під час весняної посадки в районі лісовим підприємством заплановано створити  43,8  га лісових культур. 

Так працівники Кролевецької районної державної адміністрації відгукнулись на запрошення працівників дочірнього підприємства “Кролевецький агролісгосп” та 26 квітня 2018 року разом з працівниками нашого підприємства взяли активну участь у посадці лісу в Кролевецькому лісництві в кварталі 44 виділі 19/1 ( урочище Борок) головної лісоутворюючої породи – сосни звичайної.

Традиційно фахівці агролісгоспу провели короткий інструктаж і показали, як працювати мечем Колесова та як правильно садити сіянці молодих дерев. Після цього всі разом взялися до справи з ентузіазмом та працювали у піднесеному настрої та з величезним задоволенням.  В день завершення акції було посаджено 8,0 тисяч сіянців сосни звичайної на площі 1,2 га.

Дякую всім, хто цьогоріч долучився до посадки лісу. Щиро дякую представникам державної влади та органів місцевого самоврядування, які стали активними учасниками Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» на теренах Кролевецького агролісгоспу. Ми всі були як одна команда, яка робила гарну справу для наступних поколінь. Окреме велике спасибі лісівникам нашогопідприємства. Вони на відмінно справилися з поставленими завданнями, – розповідає директор ДП “Кролевецький агролісгосп” Іван Груша.

Нехай, ростуть молоді сіянці, радують своєю красою населення та гостей нашого району і покращують екологічну складову нашої природи.

100_2824

viber-image-9

100_2834

100_2843