В ДП «Кролевецькому агролісгоспі» провели осіннє доповнення лісових культур

З настанням сприятливих погодних умов , у процесі вирощування лісових культур часто виникає потреба в їх доповненні, висаджуванні садивного матеріалу на місце рослин, що загинули. Доповнення проводять в культурах 1-3 річного віку за результатами осінньої інвентаризації.

Погода цієї осені сприяла роботі лісівників Кролевеччини. В Кролевецькому агролісгоспі провели доповнення лісових культур на площі 25,7 га, з них: в лісовому фонді 24,4 га та на землях не придатних для сільськогосподарського користування ( галявинах ) 1,3 га. Проводили ці заходи з об’єктивних причин. Основною з яких стала посушлива весна та літо, тому доповнення було перенесено на осінь. Вже традиційно найбільше доповнювали головними лісоутворюючими породами сіянців дуба звичайного, дуба червоного, берези повислої та сосни звичайної. Разом з кінця  жовтня та до середини  листопада місяця було висаджено 59,4 тисяч сіянців.

Сподіваємось, що проведене осіннє доповнення лісових культур буде рости на радість не тільки нам, але й майбутнім поколінням.